Grote Oversteek: 14 en 15 juni

Van 14.06.2019 00:00 tot 15.06.2019 00:00
Geplaatst door Jan Verhoef
Categorieën: Ontmoeten
Hits: 2045

Op vrijdag 14 juni gaat de 29ste editie van de Grote Oversteek van start. Deze survival wordt georganiseerd door meerdere Puttense kerken. 24 uur samen met ruim 100 deelnemers je grenzen verleggen. Spannende spellen, weinig slapen en vooral veel lol hebben met elkaar. Uiteraard maken we ook de Grote Oversteek per kano naar Zeewolde! Iedereen van 12 tot en met 15 jaar uit Putten en omgeving kan zich als team van zes personen inschrijven. Dat kan vanaf 1 apr. via de website www.degroteoversteek.nl. Daar staat een link in die naar een online inschrijfformulier gaat. Wil je op de hoogte gehouden worden, word dan vrienden met de Grote Oversteek op facebook/instagram. Tot ziens in de kano!

Grote Oversteek 2019: “Nog eventjes!”

Hoi, fijn dat jullie zo massaal hebben ingeschreven. Leuk dat enthousiasme, dat belooft wat! Totaal komen we op 24 teams met 144 kinderen die mee doen, gelukkig hebben we ook het aantal vrijwilligers kunnen aanvullen naar het juiste aantal van +/- 40 en de leiding, bedankt vrijwilligers en leiding, echt top! Nu hopen op goed weer en een goed verloop van de 24 uur. Daarbij hebben we de zegen van onze God nodig. Willen jullie daarom bidden?! Het thema dit jaar is “Trouw”. We mogen weten dat onze God heel trouw is en dat gaan jullie nog vaker horen. Als je elkaar trouw bent in het team, dan heb je meer kans op de eindwinst! Wil je op de hoogte gehouden worden, word dan vrienden met de Grote Oversteek op facebook/instagram.

PS: We zijn voor volgend jaar nog op zoek naar iemand die voor ons de advertenties wil regelen van de sponsoren. Wil jij ons team versterken? Bel dan naar Koos Westland (06-27366616). Tot ziens in de kano!